За Теб ли е?

Предстои да ти разкажа за кого и за какво е това местенце от виртуалния свят, а ти си реши дали тук е и за теб.

„Отслабвам с Ива“ е за тънки и широки хора, които искат да възстановят синхрона в цяло (тяло + душа) и да заживеят с широки души и без „тънки сметки“ за утре.

„Отслабвам с Ива“ е за теб, ако искаш да охлабиш вътрешните си ограничения и ненужните защити и да подсилиш крачките към по-добрия си живот.

„Отслабвам с Ива“ е за теб, ако си с напълняло тяло и се нуждеш от подкрепа, за да се справиш или от съмишленик, с когото да извървиш пътя към по-добрата форма на тяло и душа.

„Отслабвам с Ива“ не е диетичен наръчник, нито онлайн лечител. Тук споделям моя личен опит, който се надявам да върне вътрешната ти усмивка, ако си забравил, че и такава имаш.

„Отслабвам с Ива“ е и за мен – чрез блога се мотивирам да съм по-дисциплинирана със себе си, вдъхновявам се да давам още на себе си и на теб, да подложа на проверка друга част от себе си, за да разбера и да предам нататък.

Напълняването е създаване на своеобразна преграда между нас и живота. Съзнателно или не, строим крепост, в която се крием, докато разберем, че вместо да ни пази, тя ни убива. Отслабването не е само сваляне на килограми, то е сваляне на преградите към света и хората в него.

Реклама

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s